Callcentermedewerkers inhuren

Klanttevredenheidsonderzoeken, enquêtes, koude acquisitie… In een callcenter kan de werkdruk behoorlijk hoog liggen. Wilt u deze druk enigszins wegnemen, maar is meer vast personeel aannemen niet rendabel? In dat geval zijn callcentermedewerkers op thuiswerkbasis de ideale optie. De 6000+ enthousiaste thuiswerkers van Handy Hands Thuiswerk gaan graag voor u aan de slag!

Voordeel van Handy Hands Thuiswerk

Meer medewerkers in dienst nemen kan best duur zijn. Omdat Handy Hands Thuiswerk u callcenterpersoneel op thuiswerkbasis aanbiedt, kunnen de kosten laag gehouden worden. Perfect wanneer u even in een drukke periode zit, geen ruimte voor meer vast personeel heeft, of gewoon een tijdelijke uitbreiding wilt. Bij Handy Hands Thuiswerk geniet u van de volgende voordelen:

  • Meer dan 6000 thuiswerkers
  • Een netwerk door heel Nederland
  • Snelle en flexibele service
  • Geen ongewenste kosten
  • Product/dienst op maat leveren

Dat maakt Handy Hands Thuiswerk dé thuiswerkcentrale voor al uw callcenterwerkzaamheden. Alle thuiswerkers krijgen werk toegewezen op basis van hun eigen vaardigheden en expertisegebieden, zodat u altijd verzekerd bent van personeel dat optimaal resultaat levert. Op die manier zet Handy Hands Thuiswerk iedere keer weer de beste oplossing voor u neer.

Flexibel in mogelijkheden

Zodra u contact opneemt met Handy Hands Thuiswerk, worden alle mogelijkheden met u besproken. Flexibiliteit is namelijk een van de speerpunten van de thuiswerkcentrale. Hoeveel personeel heeft u nodig, op welke termijn en voor hoe lang? Is uw bedrijf geen callcenter, maar heeft u wel een opdracht die u aan callcentermedewerkers wilt uitbesteden (bijv. een klantenbestand nabellen)? Alles is bespreekbaar en vrijwel niets is te gek. Dankzij het uitgebreide netwerk staan uw thuiswerkers al binnen kort tijdsbestek voor u klaar. Zelfs als u met een spoedgeval zit is Handy Hands Thuiswerk dus de ideale partner.

Callcentermedewerkers gezocht? Maak een afspraak of vraag meer informatie op door contact op te nemen met Handy Hands Thuiswerk. Dit kan via tel. 0187-748001 of het online formulier. Een van de medewerkers staat u zo spoedig mogelijk te woord en helpt u snel aan een passende oplossing.