Inpakwerk verzorgd door 6000+ thuiswerkers

Heeft u inpakwerk dat u snel en voordelig uit handen wilt geven? Vertrouw dan op de thuiswerkers van Handy Hands Thuiswerk. Inpakken is per slot van rekening een taak waar u zich als ondernemer wellicht niet te veel mee bezig wilt hoeven houden. Handy Hands Thuiswerk zorgt te allen tijde voor de beste oplossing door inpakwerk van opdrachtgevers onder te brengen bij de juiste thuiswerkers.

Waarom uitbesteden?

Inpakwerk uitbesteden aan thuiswerkers brengt allerlei voordelen met zich mee. Niet in de laatste plaats het feit dat u zelf geen omkijken meer heeft naar deze noodzakelijke, maar tijdrovende bezigheid. U en uw personeel kunnen zich volledig concentreren op uw eigen werkzaamheden, terwijl het inpakken toch op korte termijn en op zorgvuldige wijze gebeurt. Snelheid en flexibiliteit zijn de kernwoorden van Handy Hands Thuiswerk!

Door tijd te besparen, bespaart u ook nog eens geld. Gebruik maken van thuiswerkers is een stuk voordeliger dan deze taak toewijzen aan eigen personeel. En omdat het inpakken minder tijd in beslag neemt, kan het productieproces sneller en soepeler verlopen. En dat scheelt! Wel zo prettig voor u als ondernemer, maar ook fijn voor uw klanten en/of zakenpartners.

Inpakkers van Handy Hands Thuiswerk

Handy Hands Thuiswerk beschikt over een netwerk van meer dan 6000 thuiswerkers, verspreid over heel Nederland. Het werk dat u aan de thuiswerkcentrale uitbesteedt, wordt verdeeld onder de thuiswerkers al naar gelang hun vaardigheden en eigen expertise. Zo weet u zeker dat het werk op de juiste manier gebeurt. Het inpakwerk dat u kunt uitbesteden varieert van kleine producten tot volledige kerstpakketten. Er is niets wat de enthousiaste thuiswerkers van Handy Hands Thuiswerk niet graag van u uit handen nemen!

Meer weten of meteen een afspraak maken? Maak gebruik van het online contactformulier of bel naar 0187-748001. Handy Hands Thuiswerk staat u met alle genoegen te woord en helpt u te allen tijde aan de beste oplossing.