Grafische afwerking uitbesteden aan Handy Hands Thuiswerk

Handy Hands Thuiswerk is dé thuiswerkcentrale waar u uw grafische afwerking kunt uitbesteden aan meer dan 6000 thuiswerkers door heel Nederland. Zit u met veel producten die u wilt laten stickeren, plakken, inpakken, vouwen, stempelen, bundelen etc.? Dan is Handy Hands Thuiswerk de schakel die u zoekt. Flexibel, snel en voordelig!

Werkzaamheden van A tot Z

Bij grafische afwerking wordt er vaak voor machinaal werk gekozen, wat bij grotere oplages meestal een verstandige keuze is. Maar wat nu als u een kleinere oplage heeft of gewoon een voordeligere optie zoekt? Dan is uitbesteden aan een thuiswerkcentrale ideaal. Handy Hands Thuiswerk beschikt over een netwerk van meer dan 6000 thuiswerkers door heel Nederland die voor u o.a. de volgende werkzaamheden kunnen uitvoeren:

  • Stickeren van producten
  • Vouwen/plakken/opzetten van (grafische) producten
  • Vullen van enveloppen (mailings) en het versturen hiervan
  • Sorteerwerk/vergaren en bundeling
  • Insteken/plakken van (leden)pasjes

Kortom: alle grafische afwerking waar maar handjes voor nodig zijn. Al onze thuiswerkers zijn gescreend op hun vaardigheden en klaren uw klus zo snel mogelijk. Een spoedgeval is door onze grote hoeveelheid aan thuiswerkers geen enkel probleem. Want snelheid en flexibiliteit, dat zijn de speerpunten van Handy Hands Thuiswerk.

Flexibel en snel geregeld

Bij Handy Hands Thuiswerk geniet u altijd van optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Bovendien is er ontzettend veel mogelijk, waardoor u steevast de beste oplossing krijgt. Wilt u de producten langsbrengen of laten afhalen? Naar welke datum gaat uw voorkeur uit om de producten weer te laten afleveren? Handy Hands Thuiswerk is superflexibel! Bovendien maakt het niet uit waar in Nederland u zich bevindt: uw grafische afwerking besteedt u met een gerust hart uit aan de enthousiaste thuiswerkers van Handy Hands Thuiswerk!

Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken en de samenwerking aan te gaan. Bel naar 0187-748001 of maak gebruik van het online formulier en u ontvangt zo spoedig mogelijk reactie.