Thuiswerken via Handy Hands Thuiswerk

Heeft u het druk met andere bezigheden en geen tijd voor een normale baan? Of wilt u simpelweg de tijd doden en ook nog wat geld verdienen? Betaling gegarandeerd binnen 15 werkdagen!

Makkelijk bijverdienen met thuiswerk bij Handy Hands Thuiswerk

Wat klinkt er nu beter dan werken vanuit huis op een moment dat het u uitkomt? Dat is precies wat thuiswerk is! Goed te combineren met allerlei andere activiteiten zoals een baan of zorg voor kinderen en een makkelijke manier om snel bij te verdienen. Handy Hands Thuiswerk is uw betrouwbare thuiswerkcentrale die u voorziet van thuiswerk dat perfect bij u past.

Eindeloze mogelijkheden

Thuiswerk is momenteel erg populair. Niet zo vreemd, aangezien thuiswerkjobs in allerlei soorten, maten en hoeveelheden bestaan. Kies bijvoorbeeld voor productiewerk thuis of inpakwerk thuis. Maar ook werken als callcentermedewerker behoort tot de mogelijkheden van geld verdienen met thuiswerk.

Voor eenvoudig thuiswerk is bovendien vaak geen ervaring vereist. Ideaal wanneer u druk bent met andere bezigheden of gewoon wat extra brood op de plank wilt. Of wat dacht u van thuiswerk als bijbaan? Er zal altijd werk zijn dat u aanspreekt en dat past bij uw interesses én vaardigheden!

Flexibel, betrouwbaar, persoonlijk

Een bijverdienste met thuiswerk is snel verdiend. Zeker wanneer u zich aanmeldt bij Handy Hands Thuiswerk: dé thuiswerkcentrale voor 100% betrouwbaar thuiswerk bij u in de buurt, waar dan ook in Nederland. Handy Hands Thuiswerk staat voor flexibiliteit en geeft u de mogelijkheid om zelf uw tijd in te delen. Het werk wordt gewoon bij u afgeleverd en opgehaald indien gewenst. Bovendien bent u verzekerd van betaling binnen 15 werkdagen! Daarnaast geniet u van persoonlijke service: vanaf het moment dat u zich bij Handy Hands Thuiswerk aanmeldt ontvangt u begeleiding en behoudt u nauw contact. Wel zo prettig!

Thuiswerk gezocht? Schrijf u vandaag nog in als thuiswerker! Binnen de kortste keren kunt u beginnen met eenvoudig en snel geld verdienen met thuiswerk. Handy Hands Thuiswerk staat al voor u klaar, ook via 0187-748001 en het online contactformulier.

Voorbeeld werkzaamheden

- Inpakken
- Vouwen
- Insteken
- Plakken
- Stickeren

- Lamineren/inbinden
- Sorteren
- Bundelen
- Enveloppen vullen
- Stempelen

- Montagewerkzaamheden
- Computerwerkzaamheden
- Telefonische werkzaamheden/verkoop
- Producten testen

U krijgt uiteraard de nodige ondersteuning en uitleg bij het uitvoeren van deze werkzaamheden. Let op: voor sommige thuiswerkopdrachten is wel ervaring of kennis vereist.

Veel gestelde vragen

Afhankelijk van de grootte van de opdracht verdient u een bedrag. Hoe groter de opdracht dus is, hoe meer u zult verdienen. Ook is het afhankelijk van hoe hard u werkt, hoeveel u gemiddeld verdient. Als u op een normaal tot hard tempo aan de opdrachten werkt, zult u naar verhouding meer per uur verdienen dan wanneer u langzaam werkt. U wordt betaald per opdracht, niet per uur. Dit is omdat u zelf de gelegenheid krijgt om uw tijd in te delen.
De grootte van de opdrachten kan erg verschillen. Dit hangt af van de sector en de handelingen die gedaan moeten worden.
U wordt opgenomen in een database. Er zal contact met u worden opgenomen, wanneer wij een opdracht hebben die voldoet aan uw wensen. Wij streven ernaar om binnen twee werkdagen contact met u op te nemen.
U kunt zich geheel vrijblijvend en kosteloos inschrijven en u bent verder geen kosten verschuldigd aan Handy Hands.
Wij streven ernaar om een minimale leeftijd te hanteren van 18 jaar. Wanneer u tussen de 16 en 18 jaar bent, vragen wij u om persoonlijk contact op te nemen om na te gaan of dit werk voor u geschikt is.
Uw gegevens worden opgeslagen in onze database. Deze database is dan ook alleen zichtbaar voor ons Handy Hands. Uw gegevens worden niet zomaar verstrekt.

Al overtuigd of heeft u nog een vraag?

Bent u geïnteresseerd in thuiswerk? Dan kunt u zich nu gratis en vrijblijvend inschrijven om in aanmerking te komen voor thuiswerkopdrachten! Na uw inschrijving zal z.s.m. contact met u worden opgenomen.