Laat thuiswerkers uw mailings versturen

Een tijdrovende klus op het gebied van marketing en klantencontact is toch wel mailings versturen. Wilt u deze klus klaren zonder dat hier hoge kosten of veel tijdverlies bij komen kijken? Maak dan gebruik van het brede netwerk van gedreven thuiswerkers van Handy Hands Thuiswerk. Dankzij de snelle en flexibele service geniet u van de beste oplossing.

Mailings uitbesteden

Zelfs in dit digitale tijdperk komen mailings nog steeds regelmatig voor. Vaak is fysieke post een juiste keuze. Denk bijvoorbeeld aan jaarlijkse acties, samples, relatiegeschenken voor zakenpartners of welkomstcadeautjes voor nieuwe klanten. Al deze post verzamelen, inpakken en versturen is bij elkaar behoorlijk wat werk. En dat kost tijd; tijd die u waarschijnlijk liever investeert in uw core business.

Geniet daarom van een voordelig stukje ontzorging door zulk soort mailings uit te besteden op thuiswerkbasis. Handy Hands Thuiswerk staat klaar om deze werkzaamheden bij u uit handen te nemen dankzij meer dan 6000 thuiswerkers door heel Nederland.

Service naar uw wensen

Ieder bedrijf is uniek en ook mailings versturen is iedere keer weer anders. Daarom doet Handy Hands Thuiswerk er altijd alles aan om u van de juiste oplossing te voorzien. Vindt u het makkelijk om de te versturen producten op te sturen, langs te brengen of op te laten halen? Van welke postdienst wilt u gebruik maken? Zijn er nog andere specifieke eisen waar de thuiswerkers rekening mee moeten houden? Geef het gerust door en Handy Hands Thuiswerk zorgt dat uw geadresseerde post op de bestemming aankomt. Zo kunt u zich zorgeloos blijven concentreren op uw eigen werkzaamheden.

Leg contact met Handy Hands Thuiswerk door te bellen naar 0187-748001 of door het online formulier in te vullen. U ontvangt spoedig een reactie en wordt zo snel mogelijk ontzorgd.